top of page
  • Фото автораtrueukrainians

Запис на онлайн-курс "Експерт по ранам"

Доброго дня, шановні друзі!

З 01 квітня починається онлайн-курс "Експерт по ранам" від наших партнерів  Ротарі-клуб Віттен-Хохенштайн (Німеччина). 

В першу чергу це може бути цікаво медсестрам/медбратам, а також і лікарям, яким цікавий німецький підхід до лікування ран. Але така можливість також є і у студентів-медиків, і у такмедів,  інших учасників, чия участь розглядається індивідуально (можливо буде цікаво жінкам і матерям у кого є старі батьків, або поранені на руках, але Ви маєте розуміти, що присутня медична термінологія). 


Нагадую, що даний Ротарі-клуб розробляв програму підвищення кваліфікації медичних працівників у Німеччині  як експертів з ран і переклав її в цифровий формат, тобто навчання в якості експерта з ран можливо за допомогою програми електронного навчання (відео німецькою з українськими субтитрами), по закінченню якої Ви отримуєте індивідуальний захищений сертифікат. Потрібно враховувати, що даний сертифікат не має сили на території Німеччини, оскільки навчання не включає піврічну практичну частину навчання. В першу чергу ціль курсу - надати необхідні знання по 15-ти темам. В Україні на даний момент сертифікат також не має балів, але ми плануємо зареєструвати його в системі підвищення кваліфікації. 

З програмою навчання можна ознайомитись в Інтернеті за адресою www.et4care.eu або задати питання нам.

Навчальна програма була розроблена групою експертів (проф. д-р Хоенберг, Університет прикладних наук Хамм-Ліппштадта, пані Карола Віддерсховен, експерт з ран, Університет Віттен-Хердеке, проф. д-р Хайко Зорг) та проходить під наглядом професора д-ра Зорга за підтримки та супроводу Ротарі-клубу Віттен-Хохенштайн і БФ "Справжні українці"


Навчання може проводитись за допомогою комп'ютера, ноутбука та навіть мобільного телефону практично в будь-якому місці, де є мережа. Учасники незалежні у часі, тобто можуть виконувати окремі елементи тренінгу відповідно до індивідуальної норми часу. На проходження курсу виділено 3 місяці, це максимальний строк, але можна здавати і раніше.


Для участі необхідно заповнити форму https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe3Ps62OBYzn1XGoDYSzJ62nrrjQuBa_dzTj7PzLc01DutiGA/viewform



13 переглядів0 коментарів

Пов'язані пости

Дивитися всі

Comments


bottom of page